De wereld van de lintjes

Je zou het niet zo snel denken, maar er is veel meer mogelijk op het gebied van linten dan je nu denkt. Vroeger kocht je linten bij de fourniturenzaak, maar die zijn tegenwoordig bijna uit het straatbeeld verdwenen. Misschien zie je een beperkte collectie linten nog wel op de markt als je geluk hebt. Maar iets aparts ligt er dan meestal pas rond de carnaval. Door het internet gaat er echter een hele nieuwe wereld voor je open, want je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt alle soorten en maten linten online.

Veel meer linten  in webshops
Zodra je naar webshops gaat zoeken om satijn lint kopen kom je al snel bij de lintjeswinkel terecht. En je ontdekt meteen wat er nog meer te koop is. Dat er lintjes met verschillende prints waren dat wist je natuurlijk al lang. Maar wat denk je van glow-in-the-dark lint dat je per meter kunt bestellen? Voor die ene speciale gelegenheid wil je misschien wel maatwerk. Ook dat is tegenwoordig geen probleem meer. Je kunt elk lint laten bedrukken door een kleur te kiezen en vervolgens jouw printje bij de lintjeswinkel aan te leveren. Dit kan een logo van je bedrijf zijn, maar je mag hiervoor ook afbeeldingen of tekst kiezen.

Service met een lintje
Bij het online kopen van lint per strekkende meter let je graag op de service die een webshop biedt. Het gaat je niet alleen om het gemakkelijk en veilig betalen. Je wilt ook niet meteen de hoofdprijs betalen voor je bestelling linten. En als je bestelling helaas niet bevalt wil je ook weten of en hoe je je product mag terugsturen. Je kijkt daarom goed bij de service en als het niet duidelijk is stuur je even een mailtje met al je vragen.